۷ راهکار عملی برای حمایت از همسر عزادار ( اگر همسر شما به تازگی عزیزی را از دست داده و سوگوار است لطفا این مطلب را بخوانید).

7 روش عملی برای حمایت از همسر عزادار (اگر همسر شما یه تازگی عزیزی را از دست داده و سوگوار است این مطلب را بخوانید).

همسر عزادار همسر عزادار: با این مراحل ساده و علمی به همسر عزادار خود کمک کنید وقتی همسرتان غمگین است، ممکن است مانند خودشان رفتار نکنند. غم و اندوه ممکن است بر عملکرد مغز همسر شما از جمله تنظیم عاطفی، حافظه، توجه، سازماندهی و توانایی انجام چند کار تأثیر بگذارد. ممکن است با تشدید علائم […]


همسر عزادار

همسر عزادار: با این مراحل ساده و علمی به همسر عزادار خود کمک کنید

وقتی همسرتان غمگین است، ممکن است مانند خودشان رفتار نکنند.

غم و اندوه ممکن است بر عملکرد مغز همسر شما از جمله تنظیم عاطفی، حافظه، توجه، سازماندهی و توانایی انجام چند کار تأثیر بگذارد.

ممکن است با تشدید علائم فیزیکی موجود یا ایجاد احساس خستگی، اغلب بیمار شدن، احساس سفتی در قفسه سینه یا تنگی نفس، سردرد، مشکل خواب، درد و درد یا مشکلات گوارشی، آنها را از نظر جسمی تحت تاثیر قرار دهد.

غم و اندوه احتمالاً با ایجاد احساس غمگینی، افسردگی، تحریک پذیری یا ناامیدی روی همسر شما تأثیر عاطفی خواهد گذاشت.

اگر به اندازه کافی تمایل نداشته باشید، اندوه می تواند اغراق آمیز یا طولانی شود. اگر نادیده گرفته شود، غم و اندوه می تواند باعث کاهش صمیمیت عاطفی و ثبات زوجین و زندگی مشترک شود. با این حال، اگر عمداً از همسرتان در حین سوگواری حمایت کنید، می تواند ارتباط شما را تقویت کرده و رشد دهد.

چگونه می توانید به همسر عزادار خود در راستای بهبود روانی کمک کنید؟ در اینجا چند ابزار کاربردی وجود دارد:

۱٫ برایشان کارت همدردی بنویسید

در حالی که ممکن است به فرستادن کارت های همدردی برای دوستان یا اقوام نزدیک خود عادت داشته باشید، ممکن است به ذهنتان خطور نکند که برای همسرتان کارت همدردی بنویسید. با این حال، یک کارت همدردی که عشق و مراقبت شما را بیان می کند، خاطرات مورد علاقه شما را بیان می کند (در صورت وجود) و/یا حمایت شما را مشخص می کند احتمالاً برای همسرتان اهمیت زیادی خواهد داشت.

تبادل کارت یک راه عالی برای ایجاد صمیمیت و حفظ یا حتی تغییر روابط است. توجه داشته باشید که اگرچه اقدام ساده خرید و دادن یک کارت تبریک امضا شده شروع خوبی است، ارتباط واقعی از یک یادداشت متفکرانه و صمیمانه به قول خودتان ناشی می شود.

۲٫ برای مراقبت از خود به آنها وقت بگذارید.

تا آنجا که ممکن است، چند ساعتی را برای همسرتان فراهم کنید تا در طبیعت قدم بزند، یک بعدازظهر را در آبگرم بگذراند، در آن بخوابد یا چرت بزند یا فقط استراحت کند. تحقیقات نشان می دهد که وقتی مغز شما زمانی برای استراحت، بیکار بودن و رویاپردازی دارد، می توانید در پردازش روانی و روانی متمرکز درونی شرکت کنید که به سلامت عاطفی اجتماعی شما کمک می کند.

۳٫ یکی از کارهایشان را برای مدتی انجام دهید.

غم و اندوه حاد اغلب باعث علائم فیزیکی از جمله خستگی شدید می شود.

یک وب سایت غم و اندوه (www.whatsyourgrief.com) آن را چنین توصیف می کند:

“شما همیشه احساس خستگی می کنید. شما احساس می کنید از دست رفته است. تو همیشه برای چرت زدن آماده ای.

برای مدتی حداقل یکی از کارهای فیزیکی همسرتان را مهلت دهید. این وظایف ممکن است در هنگام بهبودی به خصوص سخت و دشوار به نظر برسند.

۴٫ به آنها گل بدهید.

مطالعات متعدد نشان می‌دهد که گل‌ها بر کسانی که گل‌ها را به عنوان هدیه دریافت می‌کنند یا در خانه خود دارند، اثر شفابخش دارند.

۵٫ از همسرتان بپرسید: “واقعاً چطوری؟” هر شب، و گوش دهید تا بفهمید.

تحقیقات نشان می‌دهد که وقتی مردم می‌توانند «درد را نام ببرند» یا داستان‌های پشت غم خود را تعریف کنند، می‌تواند منجر به بهبودی شود و «مارپیچ رو به پایین از دست دادن حل‌نشده را بشکند».

۶٫ محبت/لمس خود را افزایش دهید.

بیش از حد معمول در آغوش بگیرید، دست را بگیرید و در آغوش بگیرید. گاهی اوقات، محبت می تواند حتی بیشتر از کلمات آرامش بخش باشد. مطالعات نشان داده اند که حمایت از شخص از طریق لمس می تواند استرس او را کاهش دهد. یک مزیت اضافه این است که لمس اکسی توسین را افزایش می دهد، هورمونی که به عنوان هورمون عشق در نظر گرفته می شود که به زوج ها کمک می کند آرامش داشته باشند.

۷٫ به آنها کمک کنید تعادل سالمی بین سوگواری و حرکت به دست آورند.

در حالی که سرکوب بیش از حد غم و اندوه می تواند مضر باشد، سوگواری وسواسی نیز می تواند منجر به “غم مزمن” و افسردگی شود. به همسرتان کمک کنید تا تعادل ایده آلی بین «اجتناب و رویارویی» ایجاد کند تا به او کمک کنید به تدریج با از دست دادن خود کنار بیاید.

لطفا جهت دریافت خدمات روان شناسی و مشاوره با شماره های ۰۹۰۱۰۱۳۴۶۸۴ و ۰۲۱۸۶۰۱۵۵۹۱ تماس حاصل فرمایید.